Ons team

Topsport Foto van Hugo

Hugo De Schrijver

Zaakvoerder
* Strategie, promotie, inrichting, personeel
* Alle sporten met nadruk op techniek
Een aantal jaar lesgegeven als Licentiaat (master) Lichamelijke Opvoeding , maar toch in de familie-sport-zaak ingerold. Vanaf 1994 zaakvoerder , toen de 5 kinderen de zaak van vader overnamen en flink uitbreidden naar de huidige locatie, Actief beoefende sporten : competitievoetbal, atletiek, tennis, wandelen, ski en snowboard.
Bert De Schrijver

Bert De Schrijver

Medezaakvoerder
* Teamwear voor clubs en verenigingen
* Schoenen sporten algemeen
Samen met zijn broer de zaak overgenomen van vader. Regent (Bachelor) Lichamelijke opvoeding. Gewezen voetballer in hart en nieren. Naast de schoenen voor verschillende sporten, zijn de spotclubs en verenigingen zijn domein. Truitjes, trainings, T-shirts, sweaters en de bedrukking ervan worden met Bert besproken. Ook bekers en trofeeën worden bij hem besteld.
Freddie De Feyter

Freddie De Feyter

* Atletiek , fietsen
* Techniek sporten algemeen
Werknemer van het eerste uur. Regent (Bachelor) Lichamelijke Opvoeding. Gewezen topatleet en nu gedreven fietser. Kent de noden van beide sporten van binnen en van buiten. Blijft actueel door zelf training te geven aan jonge sporters. Doet dan ook de aankopen van running en cycling, zowel schoenen als textiel.
Iljen Keppens

Iljen Keppens

* Tennis , algemeen schoenen.
* Afhandeling teamwear
Als actief tennisser het best op de hoogte van de racketsports. Ook bedreven in schoenen voor voetbal of andere sporten. Samen met Bert behandelt hij de afdeling teamwear: bestellen, klaarzetten voor druk, doorgeven van ontwerpen en uiteindelijk afleveren van de bedrukte textiel.
Philippe Baeck

Philippe Baeck

* Wintersport, vooral ski
* Techniek en schoeisel sporten algemeen
Met als achtergrond voetbal, fietsen en running deskundig in die sporten. Tijdens de wintermaanden beheert hij samen met Hugo de sneeuw-afdeling. Perfectionist wat betreft de skimaterialen : bootfitting, keuze en afstelling ski's, herstellen en oplappen hardware
Renilde Marcy

Renilde Marcy

* Textiel sporten algemeen
* Textiel voetbal, zwemmen, wandelen
Begon deeltijds, maar werd al vlug veel meer gevraagd. Klantvriendelijk en behulpzaam is het minste dat je van haar kan zeggen. Kent het grote aanbod en kan zo meedenken met de klanten.
Ken Van Damme

Ken Van Damme

* Sportschoenen algemeen
* Voetbal en tennis
Actief competitievoetballer en tennisser. Materiaal- en productkennis gecombineerd met eigen ervaring. Ook bij ander sportschoeisel.
Hendrik Ivens

Hendrik Ivens

* Sportschoenen algemeen
* Voetbal
Voetbal is zijn lang leven. Als competitiespeler, zot van het spelletje en alles wat er mee te maken heeft. Met aanstekelijk enthousiasme worden de klanten door alle soorten en kleuren geleid.

Bart Segers

* Secretariaat, facturatie, bestellingen
* Website aanvullen en opvolgen
Bart komt uit de atletiekwereld. Als boekhouder moet hij zich kwijten van een veelzijdige job. O.a.controle van de aankoopbons, facturatie, klanten-opvolging ... Up-to-date houden van de web-site tot de telefonische contacten horen ook tot zijn taken .. Tussenpersoon in nogal wat verschillende taken.

Kristof Van Der Borght

* Zeefdrukker
* Specialist van het moeilijke werk
Heeft alle aspecten van het zeefdrukken onder de knie. Vroeger op vlakke oppervlaktes, nu op textiel. Perfectionist , zelfs op de moeilijkste textielsoorten wilt hij de zuiverste druk.
Luc Barth

Luc Barth

* Zeefdrukker
* Onderhoud van ski en snowboard
* Manusje-van-alles
Aangeworven voor de bedrukking van sporttextiel. In de wintermaanden vooral bij het onderhoud van de ski's en snowboards te vinden. En overal waar er technische bijstand te verlenen is. Geen enkel klusje is hem te veel.