Polar m450

€179.90

(-) Klantenkorting 10% = €179.90

M450-FUNCTIES

Voldoet aan al je wensen

 

ORTHOSTATISCHE TEST

Een gemakkelijke en betrouwbare manier om je huidige conditie te bepalen. Herhaal de test regelmatig om te zien wat je van je hartslag kunt verwachten en waardoor je hartslag mogelijk beïnvloed wordt. Pas vervolgens je training aan om je lichaam te laten herstellen wanneer dat nodig is.


FITNESS TEST

Een vijf minuten durende test die in rust je aerobe conditie meet op basis van je hartslag, hartslagvariabiliteit en je achtergrondinformatie. Herhaal de test regelmatig om te zien welke vooruitgang je boekt.


TRAININGSEFFECT

Levert motiverende feedback direct na de rit met een beschrijving van het effect van de trainingssessie. 


SLIMME CALORIEËN

Laat je exact weten hoeveel calorieën je hebt verbrand tijdens een trainingssessie op basis van je gewicht, lengte, leeftijd, geslacht, je persoonlijke maximale hartslag (HRmax) en hoe hard je traint. 


TRAININGSBELASTING

Laat je zien hoe sterk je training van invloed is op je lichaam en helpt je de belasting van verschillende ritten met elkaar te vergelijken. Bekijk je belasting regelmatig om je persoonlijke grenzen te herkennen en pas de intensiteit en duur van trainingen hier op aan. Beschikbaar in de Polar Flow webservice.


HERSTELSTATUS

Laat zien hoeveel tijd er nodig is voor herstel tot je volgende rit. Beschikbaar in de Polar Flow webservice.